Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Serveis de l’escola

L’oferta educativa de FEDAC Sant Vicenç es complementa amb un conjunt de serveis i activitats amb la finalitat de proporcionar als alumnes i les famílies una proposta integral, alineada amb el projecte educatiu de l’escola.

Menjador

Oferim el servei de menjador escolar amb cuina pròpia a les famílies que necessiten que els seus fills i filles siguin atesos durant el temps de migdia. L’equip de cuina s’encarrega de preparar un seguit de menús variats que garanteixen una alimentació equilibrada i adequada a les necessitats nutricionals dels infants.

Els servei de migdia es complementa amb activitats, jocs i tallers que reforcen l’educació integral dels alumnes.

Servei d’acollida

Amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida laboral de les nostres famílies amb els horaris escolars, oferim el servei d’acollida matinal de 8 h a 9 h per a tots els pares i mares que necessiten augmentar l’estada dels seus fills a l’escola.

Compra de roba escolar

La compra de la roba escolar (bates, roba esportiva, etc.) de la nostra escola es fa mitjançant la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, podreu recollir la vostra comanda al cap d’uns dies a la porteria de l’escola.

Altres serveis

Compra de llibres      

Oferim possibilitat de comprar els llibres de text a través de l’escola. El primer dia de curs entreguem els llibres de text a cada alumne.

Accés al portal de compra de llibres amb el codi CASTELLET

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l'horari escolar i tenen com a objectiu donar resposta a tots els talents dels nostres alumnes. Per això, treballem de forma cooperativa amb les millors entitats de l'entorn per oferir unes activitats coescolars de qualitat en les franges horàries de migdia i tarda, relacionades amb les vuit intel·ligències múltiples i la realitat del segle XXI.

El nostre ventall de coescolars inclou idiomes, manualitats, esports, reforç acadèmic, programació/robòtica, etc. Podeu trobar tota la informació sobre la nostra proposta fent click aquí.

En el cas d'estar interessats en alguna activitat, us podeu inscriure a través d'aquest formulari.

Servei psicopedagògic
El servei psicopedagògic de FEDAC Sant Vicenç treballa per a la prevenció, la detecció, l’acompanyament, el seguiment i l’orientació de les necessitats educatives i emocionals que es puguin presentar en els alumnes. El servei atén els alumnes i les seves famílies, i també ofereix assessorament psicopedagògic a l’equip docent de l’escola. Si s’escau, també s’encarrega de coordinar-se amb els professionals externs que atenen els alumnes.
Casal d’estiu
El servei psicopedagògic de FEDAC Sant Vicenç treballa per a la prevenció, la detecció, l’acompanyament, el seguiment i l’orientació de les necessitats educatives i emocionals que es puguin presentar en els alumnes. El servei atén els alumnes i les seves famílies, i també ofereix assessorament psicopedagògic a l’equip docent de l’escola. Si s’escau, també s’encarrega de coordinar-se amb els professionals externs que atenen els alumnes.
Grups CREC
A FEDAC Sant Vicenç comptem amb els Grups CREC, el nostre esplai on animadors i joves viuen una experiència d’amistat en grup en el marc de trobades, sortides o colònies. Els grups CREC formen part de l’àrea de Recerca i Sentit de les escoles FEDAC, dins l’Itinerari d’Educació en la Fe dels Grups de Vida Cristiana.
Auxiliar de conversa d'anglès

Cada any acollim a l’escola una persona nadiua de parla anglesa que actua com a auxiliar de conversa d’anglès. La seva col·laboració és indispensable per tal que l’alumnat pugui practicar i millorar la comprensió i expressió oral en llengua anglesa en un context real i pràctic, a més de donar suport en la preparació dels alumnes de cara als diferents exàmens oficials d’anglès de Cambridge. Alhora, la seva presència al centre ens obre a la cultura anglosaxona.

Exàmens de Cambridge
A FEDAC Sant Vicenç preparem els alumnes per als exàmens oficials de la Universitat de Cambridge Young Learners a primària i KET i PET a secundària. Aquests exàmens compten amb reconeixement i prestigi internacional, ja que no només certifiquen un nivell de llengua anglesa sinó també la competència lingüística dels alumnes.
Família-Escola Acció Compartida (FEAC)
Des de l’any 2000, FEDAC Sant Vicenç participa en el projecte FEAC Família-Escola Acció Compartida (FEAC). A través de l’organització de trobades i xerrades, pares, mares i educadors entren en contacte amb l’objectiu de posar sobre la taula problemes, dubtes i conflictes al voltant de l’educació dels joves adolescents. L’objectiu és buscar solucions compartides per famílies i escola als nous reptes educatius dels nostres temps i la nostra societat. Organitzem tres trobades FEAC al llarg del curs, una per trimestre, en dos possibles horaris i amb una durada aproximada d’una hora.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website