Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Vine a FEDAC Sant Vicenç

Vine a conèixer FEDAC Sant Vicenç

FEDAC Sant Vicenç és una escola oberta a l’entorn i a totes les entitats i famílies que vulguin visitar-nos per conèixer en primera persona el nostre projecte educatiu.

Per això, ens podeu demanar una entrevista o una visita personalitzada en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de les jornades de portes obertes que organitzem cada any.

Associació de Mares i Pares d’Alumnes

FEDAC Sant Vicenç compta amb el suport de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA). L’AMPA col·labora en diferents activitats del centre, com la jornada de portes obertes, les jornades esportives o els jocs florals, i també n’organitza de pròpies amb l’objectiu de fomentar la convivència entre les famílies i els alumnes. Així, l’AMPA de FEDAC Sant Vicenç organitza com la castanyada, el pessebre vivent, carnestoltes, la festa de primavera, la festa de final de curs o la graduació de 4t d’ESO.

Les famílies associades a l’AMPA es poden beneficiar de diversos descomptes en la compra dels llibres de text, excursions, activitats coescolars, el casal d’estiu o el servei d’acollida, entre altres.

Alumni

Vas estudiar a FEDAC Sant Vicenç i vols retrobar-te amb els teus companys i mestres?

Escriu-nos un correu, ens farà molta il·lusió saber de tu i t'informarem de les activitats que organitzem.

Quin és el perfil de l’educador de FEDAC?

Busquem educadors amb talent i passió per educar, somiadors i compromesos amb el projecte de la FEDAC i el poder transformador de l’educació per crear un món millor.

Valorem

  • Titulacions polivalents per treballar en etapes diferents.
  • Titulació o capacitació per impartir les classes en anglès (nivell B2 a educació infantil i primària, i nivell C1 a ESO i batxillerat).
  • Competència TAC (dispositius portàtils, treball en xarxa, plataformes virtuals d’aprenentatge).
  • Capacitació docent per impartir religió (DECA).
  • Acreditació d’experiències i col·laboracions amb moviments i entitats d’educació no formal (esplai, parròquies, clubs esportius, etc.).
  • Capacitat per al treball en equip. Una profunda vocació per educar, i il·lusió per les tasques quotidianes.

Si t’identifiques amb el perfil d’educador FEDAC, envia’ns el teu currículum per formar part de la nostra borsa de treball.

Pots enviar-nos la teva informació (CV inclòs) mitjançant aquest formulari, indicant-hi la zona i l’etapa que t’interessen. Per ser considerat, l’arxiu que adjuntis ha d’incloure obligatòriament el teu nom i primer cognom en el nom de l’arxiu, per exemple: Cristina_Perez.pdf.

L’enviament del formulari pot demorar-se una breu estona. Si us plau, sigues pacient.

Formulari

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website