Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Educació infantil

Educació Infantil (I3, I4 i I5)

A FEDAC Sant Vicenç oferim als nostres alumnes i les seves famílies una educació de qualitat i integradora, que promou l’interès per aprendre i interpretar el món que ens envolta. La nostra proposta educativa gira al voltant de tres etapes: educació infantil, de 3 a 5 anys; educació primària, de 6 a 12 anys; i educació secundària obligatòria, de 12 a 16 anys.

L’etapa d’educació infantil és transcendental en el futur desenvolupament dels nens i les nenes com a persones competents i felices i com a futurs bons estudiants. Oferim una educació propera, familiar i vivencial amb metodologies que afavoreixen l’aprenentatge cooperatiu, lúdic i significatiu per tal que esdevinguin persones curioses, lliures i crítiques.

Projectes de l’etapa

DAC viatger

El DAC Viatger és un projecte interescolar adreçat als alumnes d’educació infantil. Un gos de peluix, en DAC, viatjar per les 24 escoles FEDAC de Catalunya, on comparteix unes setmanes amb els nens i les nenes de cada centre. El DAC viatja en un maleta acompanyat d’una gran llibreta, on els nens de cada escola hi escriuen, dibuixen i fotografien les activitats que han compartit amb ell durant la seva estada a l’escola.

L’objectiu del projecte és compartir i fomentar el treball en grup, i desenvolupar la capacitat creativa, artística i comunicativa dels infants.

Ambients d'aprenentatge    
A Educació Infantil dediquem una tarda a la setmana a fer un treball internivells en ambients d’aprenentage. L’objectiu és que els nens i les nenes tinguin l’oportunitat d’experimentar i explorar totes les intel·ligències múltiples i puguin descobrir els seus talents a partir de les seves preferències i gustos.
Marató de contes

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, col·laborem amb l’Ajuntament de Sant Vicenç i participem en la marató de contes explicant històries. També participem en el concurs de punts de llibre i assistim als actes programats.

Activitats complementàries d'etapa

Dins de l’horari escolar, a FEDAC Sant Vicenç impartim un conjunt de d’activitats complementàries que reforcen l’aprenentatge dels alumnes d’infantil des d’una vessant lúdica:

  • LideratgeS: LeaderInMe (LEM)
  • Interioritat: TUtopia
  • Escacs
  • Oratòria
  • Art i competència digital: artTIC

Consulta’n els detalls al pdf adjunt.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website