Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Educació primària

Educació Primària (P1, P2, P3, P4, P5 i P6)

L’etapa d’educació primària té per finalitat proporcionar a tots els nens i nenes els elements necessaris que els permetin l’adquisició de les competències bàsiques i desenvolupar les seves capacitats. Al llarg d’aquesta etapa, els alumnes esdevenen persones autònomes, amb criteri, iniciativa, motivació i amb actitud d’esforç per continuar aprenent al llarg de la vida.

En aquesta etapa a FEDAC Sant Vicenç ens organitzem per comunitats d’aprenentatges, que ens permet realitzar projectes cooperatius i activitats dirigides a desenvolupar els talents dels alumnes.

Projectes de l’etapa

Qui som?

Com a projecte d’Aprenentatge-Servei (ApS), els alumnes de 4t de primària participem en el projecte “Qui som?”, d’intercanvi intergeneracional amb els avis de la residència. Durant el curs, els avis i els alumnes es descriuen a si mateixos i s’intercanvien correspondència on comparteixen vivències i experiències.

Talents  

Al llarg de tota la primària continuem la tasca de desenvolupament dels talents personals de cada alumne que hem iniciat en l’etapa d’infantil. A través d’un treball més específic, la finalitat és reforçar les habilitats úniques i personals de cada nen i nena per tal que les pugui potenciar-les al màxim i descobrir la seva vocació.

Padrins lectors
L’apadrinament lector reforça i potencia la comprensió lectora dels nostres alumnes. Els nens i les nenes de 6è de primària ajuden els alumnes de 1r en el seu aprenentatge lector. Mentre col·laboren per gaudir de la lectura, estableixen relacions d’ajut i aprenen a ser responsables i organitzar-se.
Cantada de nadales a la residència

Cada any per Nadal els nens i les nenes de primària col·laboren amb la residència d’avis oferint-hi una cantada de nadales. Es tracta d’un projecte d’Aprenentatge-Servei (ApS), ja que, a més de fomentar l’aprenentatge dels alumnes, els ajuda a prendre consciència de la realitat del nostre entorn més proper i de com poden ser motor de canvi per millorar la vida d’altres persones.

Activitats complementàries d'etapa

Com a escola concertada, oferim una sèrie d’activitats complementàries dins l’horari escolar i per a tots els alumnes de l’escola. Aquestes activitats reforcen el nostre projecte educatiu i ens ajuden a formar alumnes encara més competents globalment.

A l’etapa d’educació primària, oferim les activitats complementàries següents:

  • LideratgeS (LeaderInMe)
  • Escacs
  • Interioritat: TUtopia
  • Oratòria
  • Art i competència digital: artTIC

Consulta’n els detalls al pdf adjunt.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website