Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

UN OBJECTIU, UNA ESCOLA

UN OBJECTIU, UNA ESCOLA

APUNTA’T A LA CURSA SOLIDÀRIA DE L’ESCOLA – SUMA’T A L’OBJECTIU 2000

Amb aquest lema s’obria l’enllaç a la cursa virtual solidària per ajudar al Banc d’Aliments del poble, ja que aquest any no es va poder fer el Gran Recapte.

 FEDAC SANT VICENÇ va voler ajudar a les famílies amb risc d’exclusió social del poble organitzant una cursa virtual el dia 5 i 6 de desembre per recollir diners.

Cada participant s’inscrivia, sol o amb la seva família pel preu de 5 Euros. Des de l’escola se li feia arribar el dorsal amb el que participaria a la cursa.

Els alumnes van participar amb moltes ganes i tots junts vam aconseguir el repte que ens havíem proposat 1.590 euros per ajudar a comprar aliments per les famílies que ho necessitin i que en aquests moments tenen dificultats econòmiques.

Des d’ESO també van voler posar el seu granet de sorra a la recollida decorant unes bosses personalitzades per guardar les mascaretes.

Aquest projecte es va dur a terme la última setmana de desembre. Si recordeu en aquells dies es feia l’esmorzar solidari organitzat pels alumnes de secundària. Davant la situació que estem vivint, es va proposar un altre projecte solidari. La recollida va ser de 600 euros.

I per acabar amb la recollida solidària, també des de tota l’escola i amb la participació dels alumnes a l’UGLY JAMPER DAY, els alumnes van participar portant 1 euro, es van recollir 122,75 euros.

Entre tots hem arribat a l’objectiu que ens havíem proposat OBJECTIU 2000.

Moltes gràcies FEDAC!!!!!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website