Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Pessebre Vivent 2021

Pessebre Vivent 2021

El divendres 17 de desembre, l’escola FEDAC Sant Vicenç va tornar a organitzar el Pessebre Vivent, després de dos anys sense poder realitzar-lo. Des d’I3 fins a secundària, els nens i nenes de l’escola es van disfressar i van representar diferents quadres bíblics, decorant parts de l’escola i fent servir el parc com a escenari principal. 

Aquesta representació es va fer a l’aire lliure i seguint les mesures de seguretat adients, organitzant una llarga cua de persones que ocupava tot el carrer.

Va ser també gràcies a l’AMPA i les famílies col·laboradores del centre que va ser possible realitzar aquesta activitat, ja que van ajudar a muntar tots els decorats i es van encarregar de proporcionar gots de brou a tots els assistents, per escalfar en aquella freda tarda.  

Els nens i nenes van sortir contents de l’acte, així com les persones que el van venir a veure. Per aquest motiu, els organitzadors esperen poder continuar realitzant aquesta activitat any rere any, sempre que les condicions ho permetin. 

S’agraeix enormement el suport de les entitats col·laboradores: Ceps i Manduca, l’Associació Musical Castellet, Làctics Casanueva, l’Ajuntament del poble i la Policia Local.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website