Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Obrim les portes

Obrim les portes

Aviat comença el procés per escollir escola per als vostres fills i filles i, per aquest motiu, l’escola FEDAC Sant Vicenç obre les portes; perquè així ens puguis conèixer. 

Durant el mes de febrer i març es realitzaran unes activitats en horari escolar on podreu veure el funcionament diari de l’escola en temps real i, així, conèixer el nostre dia a dia.

A més a més, el dissabte 11 març de 10 a 13h oferim un matí de portes obertes per tal que pugueu passejar per l’escola acompanyats d’un membre del claustre, amb la participació dels nostres alumnes, que us guiaran, us explicaran el nostre projecte i us resoldran els dubtes que tingueu. 

Tot i això, sempre que ho necessiteu oferim entrevistes personalitzades amb membres de l’equip directiu de l’escola.

Us assegurem una experiència enriquidora sobre el terreny i amb els professionals que tindran cura dels vostres fills/es dia a dia.

Fedac Sant Vicenç és una escola que ofereix totes les etapes educatives obligatòries des dels 3 fins als 16 anys. 

Formem part de la família FEDAC amb 25 escoles arreu de Catalunya i treballem també a les xarxa per assolir un objectiu ambiciós, però alhora apassionant i compromès: oferir una proposta de valor al sistema educatiu de Catalunya a través del projecte #avuixdemà.

Vols conèixer-nos?

Concerteu una visita personalitzada i us ensenyarem com som i com estem transformant el món. Podeu trucar-nos al  938 33 03 05, reservar cita a través del següent formulari o bé contactar amb nosaltres per correu: fedac.santvicenc@fedac.cat Estarem encantats d’explicar-vos tot allò amb què omplirem la motxilla dels vostres fills i filles. A més, us oferim acompanyament durant tot el procés de preinscripció i matrícula. 

Podeu llegir més sobre l’escola a la nostra web. FEDAC Sant Vicenç, una escola única per a persones autèntiques.

A FEDAC Sant Vicenç #TotsPlegatsSomUn 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website