Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

No és un adéu, és fins la propera

No és un adéu, és fins la propera

Donem per acabada l’exposició de Siro López a l’escola FEDAC Sant Vicenç, que s’ha dut a terme del 5 al 15 d’octubre d’enguany. Aquesta exposició s’emmarca dins el projecte Més art a les escoles, on volem apropar el nostre alumnat, famílies i tots els membres de la comunitat educativa a artistes amb renom, al mateix temps que es crea una sensibilitat artística a cada racó del centre.

Al llarg de dues setmanes hem pogut observar i reflexionar sobre el contingut  d’aquestes 3 obres de l’artista, que ens han donat l’oportunitat de  tractar temes tan actuals com els drets humans, el dret a una infància digna, la lluita per la igualtat de sexes i la vellesa, tan oblidada en la societat actual.

Per poder plasmar el ressò d’aquest projecte, properament seran els nostres alumnes qui crearan la seva pròpia obra, inspirada en les del Siro, tant pel que fa  a la temàtica com en l’ús de materials reciclats. L’obra escollida, d’entre totes les fetes a l’escola, es mostrarà a l’Exposició que es durà a terme durant tot el mes de març del 2022 a la Nau Bòstik de Barcelona.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website