Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Hort 2.0

Hort 2.0

L’any de la pandèmia va aturar el nostre hort, i finalment podem anunciar que tornem a engegar l’hort escolar. Alguns dels alumnes de l’ESO i professors implicats han iniciat aquest nou projecte basat en els ODS 12 (Producció i consum responsables) i 15 (Vida d’ecosistemes terrestres). Tot això dins del marc pràctic d’una de les optatives internivell que oferim.

L’hort ha començat amb la plantació d’enciam, escaroles i maduixers i té intenció d’ampliar-se després de la collita d’aquestes. D’aquesta manera en un futur es podrà fomentar l’aparició d’insectes i fins i tot plantejar la construcció d’un dels anomenats “Hotel d’insectes”.

“L’hort és una activitat que gaudim i ens ho passem molt bé” ens diu una de les alumnes que cursa l’optativa.

El projecte de l’hort va ser una iniciativa per formar part del projecte d’Escola Verda que actualment continuem sent-hi membres. El projecte d’Escola Verda promou la sensibilització de tota la comunitat educativa de les escoles FEDAC envers els valors de la sostenibilitat, tot afavorint l’interès per investigar fenòmens i adquirir nous coneixements científics. 

CreaEscola Quality Certificate for Education Website