Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Treballem el Pla Digital, estem en constant formació

Treballem el Pla Digital, estem en constant formació

El professorat de l’escola està en constant formació. Aquest curs 22-23 hem iniciat una formació plantejada pel Departament d’Educació.

El Pla d’educació digital de Catalunya 2020-2023, presentat pel Departament d’Educació en el marc de la XII legislatura, té com a objectiu contribuir al desenvolupament de les competències digitals que els ciutadans i les ciutadanes necessiten per viure i treballar en una societat caracteritzada per les transformacions i els canvis accelerats derivats de les mateixes tecnologies. Amb aquest Pla es vol situar Catalunya com un país capdavanter en l’ús educatiu de la tecnologia per a l’èxit educatiu i social, al mateix temps que es pretén millorar la competència digital de l’alumnat, el professorat i els centres educatius en el marc de la transformació educativa.

La nostra escola, per sort, ja fa anys que el nostre professorat està en constant formació i molt avançat amb els temes de l’aplicació digital a l’aula. Volem assegurar que els nostres alumnes siguin digitalment competents en acabar l’ensenyament obligatori.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website