Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

El nostre pessebre

El nostre pessebre

Un curs més i un Nadal més,  el pessebre vivent de la nostra escola s’ha tornat a obrir al poble. Enguany potser menys espectacular que altres vegade,  però amb la mateixa il·lusió de sempre. Les condicions climatològiques van recomanar canviar la ubicació tradicional del parc de davant de l’escola per una versió més intimista a l’interior de l’escola. Així, espais  com la porteria, el menjador o la sala Emmaús s’han convertit en escenes del pessebre per  representar els pastors, l’arribada dels Reis d’Orient o l’edicte d’Herodes.

El que no ha canviat ha estat la gent. Des de molt abans de l’hora fixada per obrir el recorregut, molta gent ja feia cua i, durant tota l’hora en què el pessebre ha estat obert, ha estat molt concorregut. Pares, mares, alumnes, exalumnes i gent del poble han gaudit d’aquest ja tradicional esdeveniment santvicentí que ofereix la nostra escola.

Volem agrair a l’AMPA de l’escola el llaminer final al qual ens té acostumats, on no hi pot faltar la tassa de brou calent, la torrada de pa i el tros de fuet. I a AMPANS, per voler formar part del nostre projecte.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website