Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

El Diploma Dual creix

El Diploma Dual creix

En el segon any de realització del Diploma Dual a la nostra escola, els nous alumnes ja estan apunt per començar el curs nord americà. 

Des del curs 2022-2023, l’escola FEDAC Sant Vicenç ofereix al seu alumnat la possibilitat de participar en un programa d’excel·lència acadèmica i personal.

Academica Corporation és la institució educativa nord-americana al darrera d’aquest interessant projecte. Amb més de 200 centres escolars als Estats Units, és també líder en educació virtual, que és obligatòria per als alumnes nord-americans. La seva gran trajectòria i experiència es van veure reconegudes l’any passat al rebre el guardó “President’s E Award”, el màxim reconeixement de mans del president Joe Biden per a una institució nord-americana, i que confirma el Diploma Dual com a programa d’excel·lència. 

El Diploma Dual és un programa que s’estén per tot el món. Aquest, que es realitza de forma totalment online, permet als alumnes que el cursen i superen aconseguir la doble titulació de batxillerat: la catalana i la nord-americana, amb el mateix valor que si haguessin cursat els seus estudis allà. 

Aquest programa d’alt rendiment permet a l’alumnat treballar de forma remota totalment immers en el sistema educatiu nord-americà, potenciant l’anglès, la competència excel.lent d’eines i plataformes digital així com guanyar en autonomia i organització. Els alumnes tenen un tutor nord-americà i es reuneixen periòdicament en classes online on poden intercanviar experiències amb altres companys d’arreu del món.

Aquest curs ja tenim un grup d’alumnes que comencen el seu segon any de programa cursant matèries com anglès, gestió personal, història o institucions nord-americanes, i més endavant podran escollir altres matèries com fotografia, psicologia o fins i tot criminologia.

Aquest curs hem pogut donar la benvinguda a dos nous alumnes al programa. Després de superar de forma excel.lent la prova d’accés, ja són alumnes del Diploma Dual i el proper dia 9 d’octubre començaran les seves primeres classes. 

Els hi donem l’enhorabona a aquests nous alumnes i desitgem un bon curs a tots els companys que realitzen aquest programa.

Més informació a: https://www.academica.school/

CreaEscola Quality Certificate for Education Website