Doctor Trias, 76 - St. Vicenç de Castellet

938 330 305

Una carta per a tu

Una carta per a tu

Benvolguda comunitat educativa,

És un autèntic plaer donar-vos la benvinguda a aquest nou curs escolar a la nostra escola FEDAC Sant Vicenç! Comencem una nova etapa amb il·lusió, reptes i grans oportunitats per continuar creixent junts com a comunitat.

Vull començar posant en valor el nostre equip de professorat i el personal d’administració i serveis (PAS). La seva dedicació i passió fan possible que, any rere any, puguem avançar cap a un model d’organització TEAL on la col·laboració, l’autonomia i el creixement personal són els pilars que guien el nostre dia a dia. Gràcies, equip, per la vostra implicació i per ajudar a transformar l’educació des d’aquesta mirada innovadora i participativa.

També vull agrair la confiança de les famílies. La vostra complicitat i suport ens permeten treballar plegats per oferir un projecte educatiu que va més enllà de les aules. Un projecte que, basant-se en el llegat del passat, construeix el futur amb una visió Tutòpica on fomentem l’aprenentatge a través de valors, ajudant a situar els infants i joves en el seu entorn tot explorant  les passions i talents personals i despertant  la seva creativitat. Acompanyant l’alumnat a ser palanca de transformació del món actual.

Pel que fa a la nostra aposta pedagògica, continuem treballant per desenvolupar la competència global preparant els nostres estudiants per ser ciutadans del món, responsables, solidaris i amb una visió inclusiva i justa. A més, seguint les ensenyances dels 7 hàbits promoguts dins del nostre projecte LEM, els ajudem a desenvolupar habilitats que els seran útils tant a nivell personal com professional.

No podem oblidar que tot aquest esforç col·lectiu està orientat a treballar pel Bé Comú fomentant una educació que no només busqui l’èxit individual, sinó que tingui com a objectiu el benestar col·lectiu i la construcció d’una societat més justa i sostenible.

A l’alumnat, us convido a gaudir d’aquest curs amb curiositat i entusiasme. Teniu per davant un any ple d’aprenentatges, reptes i descobertes. L’escola és el vostre espai per créixer, per aprendre i per fer realitat els vostres somnis. Estem aquí per acompanyar-vos en aquest camí, perquè cada pas que feu us acosti a ser la millor versió de vosaltres mateixos.

Comencem el curs amb molta energia i ganes de compartir junts un any ple d’experiències memorables.

Gràcies a tots i totes per formar part d’aquesta gran família FEDAC. Que tinguem un curs excel·lent!

Una forta abraçada,

Carme Brosa Vila
Directora General FEDAC Sant Vicenç

CreaEscola Quality Certificate for Education Website